Dekorera med speglar!

Det finns så många olika typer av speglar. Funktionella speglar, dekorativa spelgar, små fickspeglar och ja många fler.. Även om speglarnas huvudfunktion är att man ska kunna se hur man ser ut i dem, så kan man ju faktiskt använda dem som dekoration ungefär på samma sätt som ett kollage med olika ramar. Ett rum kan också upplevas större om man har speglar i det. Här är två fina exempel på hur man kan göra.
Foto: Maria Soxbo, http://husligheter.se/, bild fån nya R.O.O.M

Accessoarer

Dekoration

 
 
 
   Möbler
Lampor
 
Beställa

Köpa vara
Om du vill köpa någon av produkterna kan du kontakta oss via telefon som du hittar under fliken "Kontakt" eller maila till: info@38egatan.se. Skriv då namn och telefonnummer, samt vilken vara ni är intresserad av, så tar vi kontakt med er så snart vi fått beställningen.
OBS! Färgerna på produkterna återges något olika beroende på vilken datorskärm du har.

Priser
Alla priser är inklusive 25% moms.

Betalning
Kontant
Varan kan betalas kontant vid hämtning.

Faktura
10 dagar netto. Du lämnar ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer när du beställer, ange även namn och telefonummer i meddelandefältet vid betalning. Fakturan skickas med varan.

Förskott
Betalning i förskott görs till vårt Bankgiro 615-2557. Varan skickas så fort vi sett att betalningen kommit in. Ange namn och telefonummer i meddelandefältet när betalningen görs.

Frakt och hämtning
Vid köp av mindre varor kan de skickas hem till er eller hämtas i Järbo utanför Sandviken eller i Eskilstuna, beroende på vilken vara det är. Frakt av större varor går att ordna om så önskas, vi tar då fram ett kostnadsförslag.

Kontakta oss

Har ni frågor eller vill beställa av oss går det bra att kontakta oss via mobil eller mail:

Araceli Peres
073-635 57 98

Maribel Lindberg Leander
073-925 22 64


info@38egatan.seRSS 2.0
Follow on Bloglovin