Egen domän!

38:e Gatan har nu ett eget domännamn dvs. 38egatan.se istället för trettioattondegatan.blogg.se så numera är det den här sidan som gäller.

Snart kommer några av våra produkter att finnas till försäljning på hemsidan.Om 38:e Gatan

38e Gatan, eller som det heter på spanska, La calle treinta y ocho är en gata i Mexico som gett oss mycket av vår inspiration. Gatan är full av liv och rörelse, färgranna hus och glada människor. I Mexico är återbruk inget nytt, det hör till vardagen att man tar tillvara på det man har och gör något nytt av det. Gammalt och nytt blandas liksom olika färger och mönster. Allt detta bildar på sitt sätt en enhetlig, levande och personlig stil och det är den här stilen och känslan som 38:e Gatan försöker förmedla. Resultatet är en blandning av loppis, kitsch, retro, gammalt och nytt.

 

De flesta av våra produkter består av återanvända möbler och inredningsdetaljer som fått ett nytt liv. Tygerna vi använder oss av är från Mexico eller second hand. Även i de smycken vi tillverkar finns en blandning av återbruk, en del nytt och även silver från Mexico.

 

Vi som ligger bakom 38:e Gatan är två systrar med rötter i Dalarna och Mexico med ett stort intresse för återbruk, inredning och design.

 

Vi hoppas att ni ska ha nytta och glädje av våra produkter som har en egen historia att berätta.

 

/Araceli & Maribel


 


Nya loggan!

Tack för era tips och kommentarer! Med er hjälp har vi kommit fram till den slutgiltiga loggan som ni ser här ovan. Grattis till Helena Bäckström som vann i utlottningen av vintage-grytlapparna!

Inom kort kommer några av våra produkter att finnas till försäljning här på bloggen.

Rösta på logga och vinn ett pris!

Det har varit svårt att komma fram till vilken logga som skulle passa bäst till företaget 38:e Gatan, åsikterna är olika. Här är fyra olika alternativ som alla är ganska lika men ändå inte. Hjälp oss och rösta på den loggan du tycker är bäst så är får du vara med i utlottning och har chans att vinna ett sätt med tre virkade vintage grytlappar.


Skriv i kommentarsfältet det nummer du vill rösta på samt namn, efternamn och e-mailadress. Gärna en liten kommentar om varför du tycker just det alternativet du röstar på är bäst eller om det är något du tycker ska ändras. Du kan rösta fram t.o.m 22/3-10. 

Vi är tacksamma för din hjälp!


(Priset: dessa tre grytlappar. Krokarna ingår inte.)

RSS 2.0
Follow on Bloglovin