Före & efter, bricka

Vi vill gärna dela med oss av våra återbruksprojekt så här kommer vi lägga upp "före och efter" bilder då och då. Vi hoppas att de blir fler och att de återkommer oftare.

Objektet som har fått stå modell den här gången är en bricka, troligtvis 50- 60-tal. Träramen har målats och innanför glaset sitter en bit vaxduk. Den kan man byta ut när man vill ha lite förändring ;).  

Blir perfekt till sommaren, bara att ställa på godsakerna och gå ut och njuta i solen!

Mexicoinspiration, del 1: Karibien

Nu vill vi visa lite av det som är en av vår största inspirationskälla, nämligen det fantastiska landet Mexico. I Mexico sätter man gärna färg på vardagen och det gäller alltifrån husfasader och möbler till båtar och bilar. På tex. restauranger och butiker använder man gärna sin fantasi och målar beskrivande bilder och dekorationer på husfasaden för att slutligen skriva dit sitt restaurangnamn med en snirklig text. Man bryr sig inte särskilt mycket om att det ska se proffsigt och stilrent ut. Mexikanerna har en lättsam inställning till vardagen och livet och de tar allt med en smula humor och en nypa salt. Det är något vi stela och allvarliga svenskar borde använda oss av lite mer, då skulle vardagen bli lite roligare ;).

Här kommer ett första inlägg med genuina bilder från Mexico och denna gång från Karibien.


På många av restaurangerna som ligger på stränderna längs de Mexikanska kusterna inreder man med färgglada stolar som de här. Här har man också antsträngt sig lite extra och lagt på en vacker dyna.
Färgglada båtar och hängmattor hittar man på stränderna.


Fåglar är populära husdjur i Mexico och det är inte ovanligt att man hör fågelkvitter inifrån en ett hus där dörren står öppen som en välkomnande gest.


En avancerad reklamskylt i kakel på en restaurang.


Blommande växter frodas överallt i detta land där solen skiner så gott som varje dag året runt.

RSS 2.0
Follow on Bloglovin