Julmarknaden i Leksand 2011

I helgen stod vi på julmarknaden i Leksand. Stämningen var mysig trots att det inte var någon snö på marken. Tomten stod och hälsade på barnen och ville man kunde man åka ren med släde. Här och var lyste det marschaller, lyktor och brasor som var tända. Det var en lyckad helg och vi hoppas att våra kunder blev nöjda och glada.Dags för julmarknad!

I helgen den 1:a advent står vi på Leksands julmarknad, lördag och söndag mellan 10-18 respektive 12-18. Kom och kika på våra prylar! Hoppas vi ses!

Necessärer!

Necessärer i härliga mexikanska mönster och färger finns nu att köpa hos oss!


Mexicoinspiration, del 4: fasader

I Mexico fegar man inte ur när det gäller färgval och utsmyckning på sitt hus. Arkitekturen är varierande, men det finns många välbevarade gamla hus i vacker kolonialstil. Karaktäristiskt är att de är målade i starka färger, de är dekorerade med madonnor och har fina sniderier och trädetajler. Går man sedan in i ett hus i Mexico så finns det nästan alltid en innergård med vackra exotiska växter och blommor, fåglar både vilda och i bur som kvittrar och fina gamla möbler. Huset kan se litet ut på utsidan, men man blir nästan alltid lika överraskad över rymden och de öppna ytorna som döljer sig på insidan.    
RSS 2.0
Follow on Bloglovin