Före & Efter, rosenlampa

Här kommer en "före & efter" på rosenlampan som är till salu här. En lampfot i metall har spraymålats och skärmen har vi i vanlig ordning klätt om i nytt tyg. Vi har tyvärr ingen "före-bild" på lampskärmen men det var en helt vanlig vit skärm som fyndades på loppis. Så här såg i alla fall lampfoten ut innan den fräschades upp och fick nytt liv.
 

Sålda produkter

 
 
 

Julnyheter!

Nu har vi äntligen uppdarat här på hemsidan med det som har tillkommit på sistone. Det är lite smått och gott av det som fanns till salu på julmarknaden i Leksand. Gå gärna in under Produkter och kika vidare!
 
 
 

Julmarknaden i Leksand, 2012

Förra helgen var det julmarknad i Leksand och 38:e Gatan var med i år igen. Det var väldigt trevligt den här gången med, trots den kalla temperaturen på -15. Tack alla som kom förbi och besökte oss och handlade! Vi har tyvärr inte hunnit få upp alla de nya produkterna på hemsidan med bilder och priser men det kommer inom kort. Skulle det vara någon som är intresserad av en specifik produkt efter att ha besökt oss på marknaden eller efter att ha sett bilder är det bara att höra av sig, här finns våra kontaktuppgifter.
 
Här kommer några bilder från julmarknaden. 
 
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin