Färgglada galgar från förr!

En galge böhöver inte vara tråkig och färgglös. Särskilt inte om de ska synas! De här färgglada galgarna i flätad plast kommer från förr och de tycker vi är värda att synas. Man skulle kunna ha dem i en hall på några roliga krokar eller hängandes i en hatthylla att hänga av sina jackor på. 
 

Före & Efter, bordslampa med påfågelmotiv

Vi får aldrig nog av lampor! Att satsa på olika former av belysning är en av de sakerna som gör det mysigt och trivsamt i ett hem tycker vi.  På loppis kan man fynda lampor i alla dess former till en billig slant. Från början kanske de inte ser mycket för världen ut, men man får inte låta sig luras, för med lite nytt tyg och färg kan man få den fulaste lampan att bli något helt annat. Här kommer "Före & Efter" bilder på påfågellampan vi hade till salu på julmarknaden. Den blev såld strax efter julmarknaden och vi är mycket glada över att den har fått ett nytt hem.
 

 

Boktips!

Vi har tidigare tipsat om böckerna Bazaar Style skriven av Selina Lake och Flea Market Style av Emily Chalmers på vår Facebook sida. Här kommer ytterligare ett boktips med massor av underbar inspiration i liknande stil. Boken heter Modern Vintage Style och författaren är samma som till Flea Market Style, Emily Chalmers. 
 
 
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin